[VJEŠTINE ZA STUDENTE – PODSEKCIJA VOLONTIRANJE]

[VJEŠTINE ZA STUDENTE – PODSEKCIJA VOLONTIRANJE]

Jako nam je drago što možemo reći da smo našom, studentskom inicijativom osnovali sekciju Volontiranje. Ova ideja se rodila još prije godinu dana te smo kao cilj imali pomoći studentima u usavršavanju već stečenih i svladavanju novih vještina te primjenu istih u bolnici što bi omogućilo i kvalitetniju edukaciju i stjecanje iskustva koje je neizbježno za kvalitetan rad. Želimo i uključiti studente u volonterske projekte te istaknuti važnost volonterstva, sudjelovanja u javnim raspravama i predavanjima. Prijavnica se nalazi ispod plana Volontiranja.

Plan Volontiranja – 3 područja rada:

1) radionice – mjerenja tlaka, šećera, provođenje BLS-a, venepunkcija, šivanje, intubacija, Heimlichov zahvat, injekcije…(uz opremu, lutke)

2) bolnica – sastoji se od prakse, „upoznavanje odjela“ i operacija

3) humanitarni rad – obilježavanje važnih datuma u zdravstvu, odlazak u starački dom, povezivanje s raznim udrugama, organizacija javnih akcija (riva, trgovački centri), predavanja po školama…

Prijavnica za Volontiranje nalazi se ovdje: https://goo.gl/forms/s4jBXaGAvHMpEzXj1

Link za našu službenu facebook stranicu: https://www.facebook.com/neurosplit.volontiranje/?fref=ts

Uskoro slijedi prvi sastanak Volontiranja, koja čini jednu od pet dijelova Sekcije NeuroSplit, gdje će biti više informacija i naravno prve akcije.

Vidimo se! 🙂

FB_IMG_1493295527081
FB_IMG_1493295533493

FB_IMG_1493295535872