KONGRES „PRAKTIČNA ZNANJA ZA STUDENTE“ – PRIJAVE ZA RADIONICE!

KONGRES „PRAKTIČNA ZNANJA ZA STUDENTE“ – PRIJAVE ZA RADIONICE!

Prijave za registracijski paket Workshop Participant u sklopu kongresa „Praktična znanja za studente“ počinju u petak, 1. 3. u 17:00h CET. Cjelokupan popis radionica kao i ostale kongresne informacije možete pronaći na našoj web stranici .

Prijave će biti moguće na našoj web stranici te će registracijski link također biti dostupan i na našoj Facebook stranici. Rok za prijavu je 5. 3. u 17:00h CET.

Preporučujemo Vam da se registrirate čim prije zbog ograničenog broja mjesta na radionicama. Možete se prijaviti na neograničen broj radionica pod uvjetom da su na popisu Vašeg studijskog smjera i godine studija te da se iste vremenski ne preklapaju. Popis radionica po godinama studija kao i raspored održavanja radionica bit će dostupan za nekoliko dana. Popis predavanja bit će objavljen do kraja tjedna.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za registracije, možete nas kontaktirati putem našeg e-maila: info@practicalknowledgeforstudents.com. Također, naš pozivni centar bit će otvoren 1.3. od 16:30h do 19:00h CET.
Broj pozivnog centra: +38521557837

Sretno s prijavama!